Προκάτ Στύλοι για τον Μετρητή της ΔΕΗ

Αρχική Σελίδα Επόμενη Σελίδα

Μικρός Στύλος για τον Μετρητή της ΔΕΗ


- Ένα προϊόν οικονομικό & ποιοτικό, που προσδίδει ομορφιά και φινέτσα στις αυλόπορτες των εξοχικών κατοικιών, όπου συνήθως χρησιμοποιείται , χωρίς να προσβάλει την αισθητική του περιβάλλοντος χώρου .

- Οι διαστάσεις του έχουν εγκριθεί από την τεχνική υπηρεσία της ΔΕΗ.


Συνολικές Διαστάσεις : 400x700x2.640h mm
Βάρος : 1.800 Kgr
Όγκος σκυροδέματος : 0,72 m3
Ποιότητα σκυροδέματος : C 25/30


Στύλος για τον Μετρητή της ΔΕΗ (Μικρός)

- Προκατασκευασμένο στοιχείο από οπλισμένο σκυρόδεμα υψηλής αντοχής, το οποίο διαθέτει κατάλληλα σχεδιασμένη υποδοχή για την τοποθέτηση του Μετρητή χαμηλής τάσης της ΔΕΗ.

- Ο μεταλλικός ιστός ύψους 5m που συνοδεύει το προϊόν, είναι γαλβανισμένος και προσαρμόζεται στο πλάι του στοιχείου με κατάλληλους σφιγκτήρες οι οποίοι με τη σειρά τους κοχλιώνονται στον τσιμεντένιο στύλο.

Μικρός Στύλος για τον Μετρητή της ΔΕΗ

Μικρός Στύλος για τον Μετρητή της ΔΕΗ

Νυχτερινό

- Το ίδιο στοιχείο, κατασκευάζεται με κατάλληλο κούφωμα (50Χ120cm) για εγκαταστάσεις με νυχτερινό ρεύμα. Σ' αυτή τη περίπτωση ο χώρος του Μετρητή είναι μεγαλύτερος για να υποδεχθεί και τη συσκευή Πιλότο.


Αρχική Σελίδα Επόμενη Σελίδα

Εκσκαφή θεμελίωσης Στύλου & Μπετό καθαριότητος - εξυγίανση εκσκαφής & δημιουργία αλφαδιάς  Τοποθέτηση Τοιχίου Αντιστήριξης επί του μπετόν καθαριότητος Σκυροδέτηση (προεραιτικά) για πάκτωση στοιχείων
Εκσκαφή σκάμματος σε βάθος ~50cm με επιφάνεια 1,50mX1,00m. Μπετό καθαριότητος ή σκύρα συμπυκνωμένα σε ύψος 10cm. Τοποθέτηση προκατασκευασμένου Στύλου Αυλόπορτας ή μετρητή ΔΕΗ Επι τόπου σκυρόδεμα σε ύψος 25cm περιμετρικά της βάσης. Επανεπίχωση με χώμα έως τις παρειές του σκάμματος.

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα των ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ μας